Služby

Služby

Ordinace FLORADENT jsou specializované výhradně na dentální hygienu - výkon prováděný na doporučení zubního lékaře a patří mezi nejmodernější zdravotnická zařízení nejen v Praze, ale i v celé České republice. Zkušený tým dentálních hygienistek využívá pro dosažení nejlepších výsledků péče o Vaše zdraví nejmodernější techniku i progresivní pracovní postupy.

Ochrana osobních údajů - GDPR

Dotazník je pro ošetřujícího jedním z nejdůležitějších zdrojů informací, týkajícího se zdravotního stavu pacienta. Jeho vyplněním a podpisem udělujete souhlas společnosti Floradent s.r.o., IČ: 28385659, se sídlem Praha 2, Španělská 1073/10, PSČ 12000 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala osobní údaje obsažené v tomto dotazníku pro účely pracovně lékařské péče vyplývající z platných právních předpisů po dobu nezbytně nutnou k naplnění tohoto účelu. Informace v něm uvedené nebudou poskytovány třetím osobám. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo: vzít souhlas kdykoliv zpět; požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; žádat si kopii těchto údajů; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů; podat námitku proti zpracování.

Základní informace o GDPR naleznete na stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů https://www.uoou.cz/gdpr-obecne-nbsp-narizeni/ds-3938/p1=3938.

 

Aplikace šperku

Bělení zubů

Dentální hygiena

DNA test

Fluoridace zubů

Ozonová terapie

Parodontóza

Polishing - depurace

Ceník

Orientační ceník vybraných výkonů. Cena ošetření vždy závisí na stavu chrupu, použitém materiálu a využití přístrojů při ošetření. Kompletní ceník všech úkonů je k dispozici v ordinaci dentální hygieny. Kontaktujte nás.

Dentální hygiena od 1300 do 1790 Kč
Dentální hygiena - dítě do 12 let 960 Kč
Dentální hygiena - dítě od 13 do 15 let 1100 Kč
Domácí bělení zubů 5550 Kč
Kombinované bělení - PureWhitening 9900 Kč
Ordinační bělení zubů 8500 Kč

Dárkové poukazy

Pro Vaše blízké u nás zakoupíte dárkové poukazy na vybrané služby. Počítat můžete s elegantní dárkovou obálkou.

/

Poukaz na dentální hygienu

Dárkový poukaz na dentální hygienu v hodnotě 1790 Kč zahrnuje odstranění měkkých povlaků a zubního kamene pomocí ultrazvukové technologie a ručních nástrojů. Přístrojem Air-Flow se odstraňují pigmentové skvrny, vzniklé nejčastěji konzumací kávy, čajů, barevných nápojů a stravy a dále kouřením.

/

Poukaz na domácí bělení

Domácí bělení s použitím individuálně zhotovených nosičů pro bělící gely v hodnotě 5550 Kč.

/

Poukaz na ordinační bělení

Ordinační bělení za použití moderního bělícího akcelerátoru s technologií Lightbridge v hodnotě 8500 Kč.